Lajme

Në datën 15 dhe 16 grupi  specialistë  të QTTB Vlorë  organizuan një vizitë pune  në Shkup të Maqedonisë në një qendër mësimore të ndërtuar me bashkëpunimin e qeverisë izraelite.

Në këtë vizitëe...

Më shumë

Në kuadër të bashkëpunimit për "Zhvillimin e bujqësisë në Shqipëri" në kulturën e ullirit në dt 11.qershor 2014 u zhvillua Seminar & Dite fushe.

Në këtë aktivitet të zhvilluar në QTTB Vlorë morën...

Më shumë