Teknologji

Kultivuesve të frutave dhe perimeve u duhet të përballen me kërkesat në rritje për sa u përket produkteve të tyre dhe sistemit të tyre të prodhimit. Tregu kërkon produkte me masa standarde e të...

Më shumë

Keto perime jane organe bimore qe kane disa karakteristika te perbashketa: jane organe grumbullimi lendesh rezerve me ritem te ulet te frymemarrjes ndaj dhe konsiderohen rezistente ne ruajtje dhe...

Më shumë

Ne pergjithesi perimet gjethore dhe ato te grupit te solanoreve jane te ndjeshme gjate proceseve te manipulimit dhe paraqesin risk te larte nese nuk aplikohen teknologji te pershtatshme te pasvjeljes....

Më shumë

 

Megjithese trajtimi pas vjeljes, ruajtja dhe tregetimi i produkteve te fresketa eshte zhvilluar me intensivisht si shkence keto 50 vitet e fundit, arti i ruajtjes se ushqimeve eshte shume i hershem....

Më shumë

Eshte procesi me i rendesishem, nga i cili varet suksesi i marketingut. Veçorite e vjeljeve te frutave dhe te perimeve jane te ndryshme jo vetem per specie te ndryshme (lloje bimesh), por edhe...

Më shumë