Këshilla

Për bimën e misrit:

  • Përmirësimi i kushteve të motit ka rritur ritmin e mbjelljeve të misrit. Këshillojmë përdorimin e hibrideve me cikël me të shkurtër se vitin e kaluar. Tregu i farave ka në...
Më shumë

Stina e pranverës është periudha kur bimët medicinale në përgjithësi zgjohen, marrin jetë dhe kryejnë pothuajse të gjitha etapat e zhvillimit bimor. Pikërisht në këtë periudhë, janë të akumuluara...

Më shumë