Këshilla

Për perimet në fushë të hapur, ju këshillojmë të marrin masa për kullimin e parcelave, sidomos të atyre të mbjella me perime gjethore, siç janë sallata, spinaqin, qepa e njomë, lakra kokë, lulelakra,...

Më shumë

Periudha e fundit të majit dhe fillimi i qershorit, janë edhe ditët më të ngarkuara të prodhuesve të perimeve, në serra e në fushë. Për fermerët në zonën bregdetare konsiderohet periudha pike e punëve...

Më shumë

Kjo është periudhe shume e ngjeshur me pune si në mjedise të mbrojtura dhe në fushe, si për zonën e ngrohtë dhe për zonën e ftohtë.
Kushtet specifike të këtij viti me vranësira, rrezatim të fortë...

Më shumë